2024-02-01 199 浏览
成日听人讲依间好食,终于有机会嚟试下!拔丝焦糖香烧脆腩仔 - 脆腩仔嘅皮几香脆,肉亦都唔会好肥,几好食!拔丝焦糖就甜甜地,钟意食甜野嘅话都应该会钟意!怀旧猪油捞饭 - 真系好耐冇食过依味!啲饭粒粒分明,好香!得意嘅系自己郁手将猪油同饭捞埋一齐Haha古法枝竹双冬羊腩煲 - 羊腩煲($298)几抵食!以依个价钱嚟讲嘅话,羊腩嘅份量比出面其他一啲餐厅多,羊腩嘅口感都好,重点系羊腩煲嘅味道较得好!酥炸鲮鱼球配蚬蚧 - 个人认为蚬蚧偏咸少少,酥炸鲮鱼球嘅味道同口感都几好,鲮鱼球本身就好食,就算唔同蚬蚧一齐食都OK!蒜蓉炒芥兰 - 正常水准!头抽豉油皇银芽炒面 - 好有「镬气」!我唔系特别钟意食豉油皇炒面,但依个真系几香,简简单单嘅一味有惊喜,而且面嘅口感都几好!凤尾虾多士 - 好耐冇食过依个怀旧小吃!依道都做得几好,虾多士嘅多士部分唔会好厚,整体嘅口感同味道都👍!马湾可乐 - 觉得几得意所以叫左,同我地平时饮嘅可乐唔一样,佢系冇添加人工香料嘅,个味道有啲似我地细个成日食嘅「酸沙可乐糖」。整体嚟讲,每一味𩠌都有水准,饮啤酒嘅战斗碗都好得意!另外,依度嘅环境设计都特别有「香港味」👍!*建议大家提早
成日听人讲依间好食,终于有机会嚟试下!

蒜蓉炒芥兰 - 正常水准!

*建议大家提早Book位!
用餐时段