2014-08-15
同一層舊舖食過幾次,舊址坐出外面,好有渡假feel,今日都係第一次到新舖,新舖比之前大好多,反而坐裡面會舒服啲,餐廳露天位對正溜冰埸,感覺無咁開揚,因為好耐無嚟食,所以有啲掛住佢。知道呢度又係排字堆,所以11前到,但已見小人龍,幸好吾駛15分鐘,便安排入坐,其間我响餐廳玻璃外,可清楚睇到整餅師整餅的過程,好吸引!我同老公,仔仔三人只order咗二個set lunch, Parma Pam pizza & 芝士奄例蛋,因為呢度啲餐份量頗大,其後當然吾少得order出色嘅麵包啦,磨菇餐湯有磨菇粒~好味,果然個pizza真係好多,每人有二大塊~真材實料,至於芝士奄例蛋就真係失敗,溝得太稀,完全無蛋味,好怪雖然飽,但怎少得甜品呢!花多眼亂下,最終order咗杏仁cinnamon 樹頭包,香蕉朱古力tart~好味,套餐加少少錢杯咖啡就可轉cappuccino愉快快滿意的一餐
知道
愉快快滿意的一餐