20/6/2008 晚辛苦完一日當然就係食番餐好GA啦~因為想試好耐難得我又早左到銅記~於是去拎番張票的位, 7:00開始叫, 等左20鐘就有位啦~2個人叫order 咗吉列生蠔豬扒定食($168) 及 吉列大蝦豬柳定食($168)職員介紹完d 醬點用之後,好快就嚟碗炒過的白芝麻連支木棍仔比我地磨磨左GA芝麻好香, 再加埋D豬扖D汁好香,好快就上菜啦~麵史湯唔會太鹹唔淡, 仲有好多昆布同豆腐粒~唔錯吉列大蝦 ~又甜又大又彈牙,而且仲好JUICY, 加埋TATA SAUCE好好食吉列生蠔 ~多汁同好新鮮, 而且仲好大隻, 唔好生蠔的朋友都成隻食曬~吉列豬扒 ~好鬆化, 肉嫩多汁~難得吉列豬柳 ~同上面差唔多~不過唔知點解我同朋友都覺得豬扒好似嫩滑D椰菜絲 ~好fresh 而且係免費任食, 個人喜歡紫菜汁多個柚子汁, 可以食到唔停口, 職員都好主動咁係咁幫你加, 用黎LO飯真係好好食, 我&朋友再叫多一碗飯飯後有3片西瓜, 好甜, 不過美中不足就係唔夠凍服務無我想像中咁好~不過帶紅色膠框眼鏡的waitress成日笑笑口,又好細心,本來服務比3分,加多1分係比紅色膠框眼鏡的waitress的
20/6/2008 晚

辛苦完一日當然就係食番餐好GA啦~因為想試好耐

磨左GA芝麻好香, 再加埋D豬扖D汁好香,好快就上菜啦~

麵史湯唔會太鹹唔淡, 仲有好多昆布同豆腐粒~唔錯

吉列豬扒 ~好鬆化, 肉嫩多汁~難得

飯後有3片西瓜, 好甜, 不過美中不足就係唔夠凍
本來服務比3分,加多1分係比紅色膠框眼鏡的waitress

埋單約$400 2位, 我覺我都唔係好貴ji~有咁ga水準的話咁ga價錢都好合理呀