👍🏻 椒鹽雞軟骨(小食)上檯時超熱辣辣嘅雞軟骨 皮薄脆口 金黃酥脆 調味係甜甜辣辣既椒鹽 味道出眾 一試難忘💕值頭諗緊下次掃街黎呢度買👍🏻 口水皮蛋(小食)本來見到上面鋪滿花生粒🥜而唔係芫茜 無咩期望 點知佢地既醬汁配上皮蛋 非常惹味😋口水醬汁重麻少辣 濃味而不膩 而且稠身 完全依附係皮蛋上 送飯正!👍🏻 酸菜墨魚片米線酸菜湯裏有滿滿既酸菜 湯底微酸微辣 非常爽口墨魚片量超多 食晒啲米線都仲有🤣連米線都入味 呢樣精彩 食晒🙆🏻‍♂️👍🏻 柚子蝦球配煤炭飯🍤以蜂巢煤造型嘅煤炭飯係重點 超有驚喜 黑色嘅糙米加上提子乾成為煤炭飯 味道帶少少甜味😎另外金黃炸蝦球 有柚子醬作伴 配埋煤炭飯食都幾開胃 👍🏻樽仔檸檬薏米水🍋、樽仔奶茶叫左兩支樽仔飲品 前者清新 感覺好健康 而奶茶 奶味濃 甜度拿捏不錯 口感順滑😌注意事項⚠️- 餐廳曾獲得「環球廚神國際挑戰賽」獎項 品質保證✅-當日所見 餐廳頗受年輕人歡迎👏🏻keep住滿座 不過翻枱都快- 小食份量偏大 可以同朋友share👯‍♀️
👍🏻 椒鹽雞軟骨(小食)

👍🏻 口水皮蛋(小食)

👍🏻 酸菜墨魚片米線

👍🏻 柚子蝦球配煤炭飯🍤

👍🏻樽仔檸檬薏米水🍋、樽仔奶茶

注意事項⚠️
- 餐廳曾獲得「環球廚神國際挑戰賽」獎項 品質保證✅