2021-07-05 38 浏览
之前去過一次牛頭角嗰間,好深刻🤣今次佢新開左喺觀塘就好想去試食下,仲要有室外,好似好chill gum!!!有得去試啦!佢啱啱開已經有人等緊,重點只係平日!不過印象中冇牛頭角嗰間等得咁犀利🤣我哋一開就到所以都淨係登記咗就有得入去坐喇!正!坐低咗一陣就有餐前包送到,有勁重蒜醬加2款麵包!我比較喜歡有香草嘅🤣個皮脆卜卜,好新鮮!台灣風味牛肉千層麵 $148有啲似肉醬意粉千層麵,不過佢落咗少少麻辣醬,所以成個味就fusion晒👍🏼👍🏼👍🏼中間勁多芝士,芝士迷一定鍾意食!佢樣好似一人份量,但係一人食,一定食唔哂🤣🤣經典風味炸雞 $128好好食!!!新鮮炸起,佢炸粉都調味👍🏼加分!而且有成3大塊,入面好嫩!比一般快餐店明顯高級啲!仲有沙律同煮過嘅蘋果梨,好新鮮呀!!!多明加朱古力 $48飲過數一數二濃又唔甜嘅朱古力😍對於choco lover必須試!!!而且賣相好令!影相打卡都得🤣最後當然要食佢地嘅蛋糕喇!!!叫咗伯爵茶戚風蛋糕😍老老豆豆,佢個cream好食過蛋糕🙈🙈🙈個cream世界級!!超濃伯爵茶味👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

台灣風味牛肉千層麵 $148

經典風味炸雞 $128