2018-12-26 99 浏览
🇭🇰#香港捐窿捐罅記 instagram: foodkiller_dk香港好味既鹵味唔多 一係鹵水唔入味 一係唔夠凍 唔夠凍好嚴重 一來會有細菌 二來唔好味☹️ 而旺角就有一家 鹵味好出名既店🤙🏻 日日大排長龍 我當然就係返英國前 特登去試一試 睇下值唔值得排🙂-佢就有兩個最受歡迎既 分別係皇牌同大皇牌 分別係墨魚🦑,生腸🐽,同我最中意既火雞腎 🙂 大皇牌同普通既分別就係生腸變左大生腸😂 佢仲會淋上甜醬同芥辣🤧 我想講佢個芥辣係我成世人最攻鼻既芥辣 食到我喊🤓 而食鹵味主要係食口感 而唔係肉味 因為佢咁洗法咩味都冇😂 果三串都好爽口🤤 主要都係靠個醬汁個味😂 不過總體尼講都好味 推薦大家去食🤤-🎈旺角登打士街55號4A舖-平均傷害:$32好味值:6/10
🎈旺角登打士街55號4A舖
平均傷害:$32