2024-11-29 261 浏览
朋友鍾意食辣野,就係公司附近搵湘菜館啦!呢間係酒店入面,可能係住宅區,食客多數係附近住或放工,或者係樓上酒店住既房客,所以我地walk-in 都有位呢度除左辣野,仲有串燒喎,都唔錯,啱晒我地咩都想試既人。我地放工實在好肚餓,所以我地叫多左!叫左腩肉串燒,苕皮,一口牛,再加燒茄子,另外,叫左個干鍋肥腸同埋一個酸菜魚!其實食食下都好飽,兩個人叫多左!啲串燒好好食,覺得佢醃得好好食,嗰個苕皮都真係唔錯,煙煙韌韌好味。個茄子同平時差唔多,正常發揮。評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5到熱食乾炒肥腸啲肥腸比我想像中多,因為平時出去食飯成日啲乾炒肥腸都係得嗰幾嚿好少,但係佢都算好多,食極都仲有,同埋佢個鍋係有個火慶住,唔會食到一半就會凍晒,而且唔會太辣,我朋友唔食得辣佢都話OK。評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5酸菜魚嚟到嘅時候都好大份,啲魚片好滑,酸菜味道同出邊有少少唔同,但係都係好食,魚片好大塊,我同朋友都係食唔晒。佢個份量都好多。評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5呢度好好嘅地方係又可以串燒又可以食熱食,唔使淨係一樣串燒冇其他嘢。同埋喺呢度係有茶俾你飲,可以消滯,幾好。整體味道指數:😋😋😋/5性價比:💰💰💰/5環境:❤️❤️❤️
朋友鍾意食辣野,就係公司附近搵湘菜館啦!

呢度除左辣野,仲有串燒喎,都唔錯,啱晒我地咩都想試既人。

我地放工實在好肚餓,所以我地叫多左!

評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5

評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5