2009-03-30 14 浏览
星期六我們一行三人來到糖百府,諗住撞彩下午六點多去少D人,去到已有差唔多十人在等位,等二十分鐘就到我們,終於食到一直很期待的雪花冰,一坐低就點了朱古力香蕉小丸子紅豆,之後就嗅到好大剩番石榴味,就叫左番石榴芒果醬朱古力樹皮乳酸魔豆蒟葯Q,等左十分鐘到,番石榴就黎到啦!~一食落口同我想像中有很大出入,想像中番石榴應該帶點酸酸,但係食落口卻是一口甜,番石榴的味道也不太濃,加了酸酸的芒果醬就好味D,至於乳酸魔豆就黎錯左朱古力魔豆,我地也懶得換,一咬開粒魔豆就流D好假既朱古力糖水,味道怪怪,蒟葯Q也是一般當我們食左一陣之後朱古力就黎啦!~朱古力味道好濃和香蕉好夾,不過友人話許X山D小丸子好味D同埋冰底味好似牛X公司雪條!~朱古力食完番石榴還剩一大半,只好由叫個個人==>我,默默咁食埋佢食完覺得味道好一般,沒什麼驚喜!~
食完覺得味道好一般,沒什麼驚喜!~
2009-03-28