J.moon

2021-11-02 58 浏览
朋友竟然邀请我饮嘢再食shisha,很是高兴,3点饮到6点,爽。‪⸜♡⸝‍‬signature cocktail: j.moon🍸 $118cocktail上的球,打卡一流。用烟枪打入轻烟,就好似月球飘浮一样,入口酸甜,适合女仔。‪⸜♡⸝‍‬ Scorpio ♏️ $128用十二星座命名的鸡尾酒,好得意。朋友是scorpio所以叫左呢个试,个人唔太钟意whisky味,所以冇特别饮,不过朋友话呢个好饮。‪⸜♡⸝‍‬Snack platter 🍤🍟🍗 $108有炸春卷、炸虾、薯条同麦乐鸡。全部热辣辣又唔会太油腻,配埋我平时最钟意的黑松露酱,好吸引!下午茶食唔错~‪⸜♡⸝‍‬j.moon pizza🍕🍕🍕$128系日本流心蛋啊,🥚🍳我真系好钟意有蛋嘅pizza。批底好薄好脆,食落唔会太滞,芝士味都好浓烈,唔错,推荐大家た点呢个~‪⸜♡⸝‍‬ Avocado and shrimp paper rolls🥑🍤🍤 $72感觉好清新,因为加左牛油果,个口感好特别,不过唔会觉得怪。呢个组合个米纸卷都系第一次见。讲下个shisha先,系好清新嘅mint加蕃石榴味。唔会好浓烈不过好甘香,啱晒女仔架~ J.m

‪⸜♡⸝‍‬ Scorpio ♏️ $128

‪⸜♡⸝‍‬Snack platter 🍤🍟🍗 $108

‪⸜♡⸝‍‬j.moon pizza🍕🍕🍕$128

J.moon (旺角)
旺角西洋菜南街1A-1K号百宝利商业中心4楼10-11号舖
j.moon
snack  platter
Avocado  and  shrimp  paper  rolls
j.moon  pizza
j.moon