2025-06-26 530 浏览
Cp值高$498既2人晚餐,無論同朋友子或者男友子去,都真心十分推薦比大家🫶🏻餐湯係南瓜湯,都好重南瓜味,唔會過淡🎃前菜和牛薄切配青醬同沙律菜,青醬帶微辣,和肉肉質嫩口,我好欣賞依個前菜,因為好適合唔鐘意沙律醬既朋友子食👻黑松路和牛粒珍珠米十分重黑松路味,炒得乾身加上珍珠米口感煙韌,配埋和牛粒令成個香味提升👍🏻牛骨髓配法包+西冷依個實在太震撼我眼球👀份量多多,牛骨髓比想像中唔太油膩,配外脆內軟既法包再配一啖黑松路薯蓉,好滿足🥴西冷就3成熟,呈粉嫩肉質嫩口,有埋莎莎醬、海鹽同青色既芥末(😂?)沾黎食,不過本人愛沾海鹽,更吊到牛既香味,仲有西蘭花苗、粟米仔、瓜,又有菜又有肉😆Tiramisu 甜品係大大杯既tiramisu ,口感比較實在,都唔錯既餐飲水果茶,味道都好清新,完全解到食物既膩,仲有生果粒可以食👍🏻

餐湯
係南瓜湯,都好重南瓜味,唔會過淡🎃

前菜

黑松路和牛粒珍珠米

牛骨髓配法包+西冷

Tiramisu
甜品係大大杯既tiramisu ,口感比較實在,都唔錯既

餐飲