2008-11-27 14 浏览
呢個地方o係係太子MTR 旁好易搵去到之後見到佢出面已經有好多人買佢既甜品, 佢唔止大家所講既糕點, 仲有d 中式糖水, 不過未食攦粉, 緊係唔食甜品住啦!大部份攦粉只係$15, 真係抵食, 不過去到想食最hit 既墨魚卷就冇哂喇, 當時係7點幾左右, 佢有d 特別d 既好似炸魚球, 就$18, 有個酸甜排骨 (唔係好記得) 就$25, 如果加料就加$5我就食左個$18有3粒既炸魚球攦粉, 加$5 有豬腩肉, 掂呀! 炸魚球大大粒, 好好食, 有3粒, 佢一碟6粒都收$2x, 而家$18 就有3粒, 我覺得抵不過呢, 佢既份量唔算大, 不過以一般$15既來計, 算好食得過!另外order 可以平價去叫飲野, $5 就有一杯熱/ 冷桂花茶, 正!我太貪心喇, 之後仲order 佢地挂介既餃子, $15好似有8隻, 唔錯, 如果唔夠食既, order 呢度既餃子都係一個好選擇!最後當然外賣$20, 一共6件糕點, 我都忍唔住, 見到佢大大個牌寫住係choi 生推介既糕點, 緊係買左之後即刻試下啦, 同大家所講既都係一樣, 雪耳o個件幾特別, d雪耳整到好碎食入口有d 似食雞軟骨咁既口感,
呢個地方o係係太子MTR 旁好易搵

最後當然外賣$20, 一共6件糕點, 我都忍唔住, 見到佢大大個牌寫住係choi 生推介既糕點, 緊係買左之後即刻試下啦, 同大家所講既都係一樣, 雪耳o個件幾特別, d雪耳整到好碎食入口有d 似食雞軟骨咁既口感, 我鐘意!

大家所講既南瓜牛奶我老公就話麻麻地, 不過我就鍾意佢軟綿綿, 所以我成件1個人食哂

總括而言, 全部都唔太甜, o岩我地唔食太甜野既人既口咪!!

咁既消費, 當然會有下次啦!!!