2022-08-14 118 浏览
去食個韓燒放題過下口癮,任飲任食,性價比高,我哋係晚市時段去嘅,幾乎滿座,餐廳格局好似去咗韓國食韓燒咁樣,氣氛相當好!一坐低第一時間更係所有牛肉都落單一份、牛肉望落去顏色都好新鮮,肥瘦適中,牛肉我唔鍾意燒太耐,時間一長啲牛肉就會佬,食落有濃郁嘅牛味,肉汁豐富、又夠嫩滑當然唔少得餐前小菜,豆芽同泡菜韓式食法泡菜五花腩包生菜,口感豐富,酸酸辣辣夠晒開胃,配搭生菜一齊食又唔會太油膩醃製嘅肉類都好新鮮,味道啱啱好,食多都冇口喝嘅感覺,肉類都有好多款真係任君選擇虎蝦同埋扇貝賣相不錯,燒熟左食落去唔會有沙,肉質有彈性,新鮮唔會腥,仲有其他海鮮類我哋兩個人仲食咗三大塊蔬菜煎餅,真係好好食😋嘢飲方面有支裝水,啤酒,碳酸飲品,飲茶類等大多都係韓國飲品店員服務質素都幾好,由落單到上菜速度都好快,會主動幫我哋換鐵板,食咁多間韓燒,依間係我會再想幫襯嘅一間😊

當然唔少得餐前小菜,豆芽同泡菜

我哋兩個人仲食咗三大塊蔬菜煎餅,真係好好食😋

嘢飲方面有支裝水,啤酒,碳酸飲品,飲茶類等大多都係韓國飲品