2021-11-09 107 浏览
之前上網見到呢間餐廳好特別,就一直好想嚟!但因為星期六日實在太多人,所以就趁住平日請咗半日假就同男朋友hea下😂入到餐廳,鬼怪玩味真係到處都係!由裝飾,地板,到天花都各有特色,真係淨係影相都影到手軟!午市套餐可以選擇三至六款配菜,價錢由HK$116至HK$158!之後仲可以揀多款主食,餐湯同埋飲品!我同男朋友就今次揀咗兩個六款配菜,諗住一次過可以食多啲野😀😀▪️炸蝦天婦羅▪️黑毛豬▪️薑味燒汁豬肉片👍🏻▪️蒜片香辣牛肉片👍🏻▪️牛油果明太子蟹肉👍🏻▪️唐揚炸雞▪️吞拿魚蓉配山芋蓉👍🏻▪️烤焗味噌醃鯖魚👍🏻▪️慢煮八爪魚▪️溏心蛋▪️海膽汁魷魚薄片▪️日本產的魚子我個人就比較推介👍🏻嘅配菜,燒汁豬肉片煮得好入味,香辣牛肉片好香蒜味,明太子蟹肉好清新,吞拿魚蓉好綿密,味噌醃鯖魚超級脆口!

▪️炸蝦天婦羅
▪️黑毛豬