2018-11-29 379 浏览
好烧式系我同男朋友最钟意既串烧舖🍢,事缘有次上网google串烧舖就揾到呢间🤣已经帮衬过几次架啦,不过个时未开始写食评,所以到而加先补写。今次我地又黎食好烧式,好彩都仲有位,唔洗等就可以入座。今次都系嗌左好多之前试过好味既串烧,再加一啲新尝试😂。鸡翼、鸡软骨、鸡肾、多春鱼、鱿鱼须⋯⋯呢啲平时都嗌开,烧得好正,好香~!日本年糕系本人最爱🤣,烟烟韧韧!👉🏻 牛油金菇包呢个必食!牛油太香啦😭真系好好味!👉🏻 韮菜|翠玉瓜韮菜又系烧得好香😭👍🏻(题外话:我整跌左一旧翠玉瓜,侍应哥哥即刻帮我清洁番个地下,真系唔好意思😫但佢地服务真系好好)👉🏻 菠萝|朱古力香蕉菠萝好甜~朱古力香蕉就第一次食,侍应哥哥上碟个阵仲提我地要衬热食👍🏻!但我觉得就普普通通,系热既香港加朱古力酱⋯😂👉🏻 芝士墨西哥薄饼呢个又系我地必嗌,因为净食串烧食饱都唔少钱,所以我地会嗌个薄饼垫底先🤣因为舖头大细所限,要比个位比啲book左台既客,我地食食下要转位(之前食都系咁),所以有少少麻烦~但不得不提,好烧式既服务真系好好,侍应哥哥仲同我地有讲有笑😆!

👉🏻 牛油金菇包
呢个必食!牛油太香啦😭真系好好味!
牛油金菇包

👉🏻 韮菜|翠玉瓜