2018-09-26 1368 浏览
呢間餐廳近排好多人講,好彩終於試到。。。佢分兩輪時間,六點半同埋八點半。無論你食邊一個時段都好,你預咗成個過程一定要喺兩個鐘頭15分鐘完成。咁要完成啲咩啊?包括八款海鮮,一個八寶飯同埋一碗湯。因為佢每一款係有唔同嘅煮法,為咗爭取時間,我建議大家去餐廳之前,已經預先睇好咗佢有咩煮法,決定點樣處理。係點菜嘅時間都慳返啲,食嘢嘅時間就唔會咁趕。坦白講,呢個價錢超有驚喜,八款海鮮都好新鮮,而且佢嘅份量一啲都唔小,可能因為我係女仔,淨係食海鮮我已經飽左,已經食唔落八寶飯。值得一題,呢度有一個服務員好細心,佢見我哋啲花甲,蒸完之後有五隻唔熟,佢主動換過新嘅五隻俾我哋,呢個行為好細心。餐廳暫時係未有酒供應嘅,佢唔介意客人自備,呢個都係一個賣點。
呢間餐廳近排好多人講,好彩終於試到。。。

咁要完成啲咩啊?
包括八款海鮮,一個八寶飯同埋一碗湯。