2021-03-21 1487 浏览
终于去到呢间长期位于排行榜top嘅波希米亚风Cafe‼️⚠️星期日12点几都唔使排好耐🙆🏻‍♀️ 餐厅有几层 有室外位pet friendly🐶朝圣最红打卡位✅ 竹藤秋千仲有🌴🌵同自然光📸惊喜嘅系唔单止环境靓 食物都好有质素 值得去食👍🏻❣️Boholic非凡全日早餐 $158一开头有啲shocked ADB都咁贵? 😱 但睇真啲其实好丰富‼️ 尤其是只芝士焗龙虾🦞真材实料 仲有虾膏同虾籽😽 焗完劲香口 肉质新鲜 好值得嗌(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)另外都好钟意黑松露炒蛋配sourdough 🥺其他薯角沙律菜蕃茄茄子都大大份又靓仔🍅🍆🥔🥗系我心目中同rooftop嘅ADB 并列冠军🤣❣️香煎慢煮澳洲板腱牛扒伴琵琶虾 $158真系估佢唔到 cafe食物质素拍得住西餐😍牛扒好软熟 冇筋🥩 虾都系新鲜弹牙🦐伴碟比较特别 南瓜泥我钟意🎃 好creamy😽另外有一堆鹰嘴豆 瓜菜 粟米 蕃茄 有异国风味ʕ •ᴥ•ʔ❣️芝士奶盖半熟梳孚厘厚班戟配鲜蓝莓酱 $108OMGGGGG呢个必嗌‼️ 好好食呀🥰💯分量超级有诚意 成个枕头咁大😂成个配搭每一样都做得好好(⑅︎•ॢ◡︎•ॢ).。*♥︎芝士奶盖比好多饮品店仲正 私心钟意佢多过cream
朝圣最红打卡位✅ 竹藤秋千仲有🌴🌵同自然光📸

香煎慢煮澳洲板腱牛扒伴琵琶虾

❣️芝士奶盖半熟梳孚厘厚班戟配鲜蓝莓酱 $108
OMGGGGG呢个必嗌‼️ 好好食呀🥰💯
分量超级有诚意 成个枕头咁大😂
成个配搭每一样都做得好好(⑅︎•ॢ◡︎•ॢ).。*♥︎
芝士奶盖比好多饮品店仲正 私心钟意佢多过cream🤭
梳孚厘本身都做得好好 有蛋味唔会食紧空气咁🤣 而且好难整到熟得均匀 好犀利💪🏻 *ˊᵕˋ)੭
鲜蓝莓酱又抵赞 甜度刚好 食落有好多粒粒蓝莓 🫐
咁样一碟暴风式吸入 完全唔会食厌🥞 超正💯