呢間舖真係有隱形功能 冇咁好眼力都要行兩次條街先搵到 記住認住圖上面嘅標誌黎搵 因為我一直係度搵麵屋兩個字 以為好大隻字 哈哈我覺得拉麵好多宜家已經整得好有水準 而我嘅要求係要湯有味得黎唔可以太濃 呢間佢聲稱冇落味精 不過講真睇個色好濃但食落我仲嫌佢唔夠味 自己加左芝麻同辣醬 同埋食完唔係特別口渴 所以我都信佢冇味精 (不過我叫左嘅湯底係正常 有得揀淡啲或濃啲)我食左個限定隱 因為我好中意試每間店嘅招牌或者係獨家私房菜 所以就叫左呢個魚湯拉麵 本來都驚會唔會好腥唔夾 點知又幾特別幾好食 呢個送埋隻蛋甜甜地軟林林好好食! 我地仲叫左個鰻魚飯 如果想試 應該食完拉麵先叫 如果就好似我地咁食嘅時候凍哂 個鰻魚都幾肥 不過有骨 又未至於下次會再食 以下係我朋友叫嘅豚骨湯底拉麵 試過冇咩特別 不過唔係好濃味 味道啱啱好 下次想試埋個赤隱 睇下有幾辣! 不過我覺得 呢度最唔好就係紫菜糖心蛋都要另外加錢 呢兩樣係拉麵必配囉

2018-09-06