我觉得系最好食既日式刨冰店🍧款款都成座山咁高 而且d冰头食到尾都系好有味道唔会得水味😍d冰系一丝丝好绵滑😆价钱都系偏高 间唔中食下就好了 但佢标价好似愈黎愈高了😱🌿抹茶忌廉焦糖🍧 $90好浓抹茶味 会回甘个只 食到最后都仲有抹茶酱! 中间系焦糖味既冰同埋脆脆 令到成个冰口感同味道更丰富 而且好夹☺️🍂焙茶黄豆粉忌廉🍧 $95呢款宜家好似冇左😣好香浓既焙茶味 上面既黄豆粉蕨饼都好好食😭cream系有淡淡黄豆粉味 仲淋上黑糖浆 呢个整体黎讲冇抹茶个个咁甜~😙☕️伯爵奶茶🍧 $90呢个比起上面两个就显得一般般 始终我都系中意中式/日式茶味多d🙈呢个清新d 淡淡既earl grey味 今次中间系布甸同饼碎😍但因为上面铺左层原味既冰 食食下就愈黎愈淡味🍫榛子朱古力(圣诞限定)🍧 $93呢个系中环店既圣诞限定 食落似朱古力奶味既冰 唔算好浓味 中间有d oreo饼碎 我都系中意食茶味多d🙈🤣
抹茶忌廉焦糖
🌿抹茶忌廉焦糖🍧 $90