2021-04-11
食過好多間任食火鍋,發現都係牛大人最抵食!之前食過一間台式火鍋又貴又伏🥺,所以今日想食火鍋都係揀左去牛大人!為免夜晚食得太飽訓唔著,我地食5點果輪 早啲食完早啲消化!😎加上參考以往嘅經驗,既然揀咗澳洲極上和牛plan,個肚嘅capacity又有限,真係齋食澳洲和牛M5牛肩卷都夠哂滿足🤪今次湯底揀阿嬤養生濃湯鍋,唔會肥膩,但又夠哂味👍🏻加埋自助醬吧,可按自己喜好配醬料!上次推介左蛋餃同蝦餃,今次食瓜仔雞水餃都覺得幾特別!帶點甜瓜味,配上豬肉餡,個味道同口感都係第一次試!台灣直送嘅真係要試吓😋尖沙咀分店有Mövenpick雪糕,正呀! 仲有好特別嘅仙草味雪糕🤩呢到嘅服務態度真係相當不錯,有足夠人手招呼你之餘,由⼀開始入座有人介紹你點落單,不時為你加湯,上菜速度快,訂單準確率高,高效率收碟,主動幫客人拍照等等,服務態度良好,值得嘉許👍🏻⚠️like 社交平台送黑糖珍珠奶茶🧋⚠️會員有折 記得入座30分鐘內登記#jagalai #hkfoodie #foodie #牛大人 #masterbeef #台式火鍋 #吃到飽 #hotpot #打邊爐 #和牛 #wagyu #うまい #早食早享受 #澳洲和
⚠️like 社交平台送黑糖珍珠奶茶🧋
⚠️會員有折 記得入座30分鐘內登記
#jagalai #hkfoodie #foodie #牛大人 #masterbeef #台式火鍋 #吃到飽 #hotpot #打邊爐 #和牛 #wagyu #うまい #早食早享受 #澳洲和牛M5牛肩卷 #瓜仔雞水餃