最爱的饮品店💕成日专门去饮旺角饮同普通饮品舖唔一样,饮品都主打健康,水果茶都采用新鲜蔬果而不会使用浓缩水果汁🙌🏻啱晒啲想减肥同埋健身人士。仲有坚果奶可以选择,坚果奶好适合素食者、健康人士、乳糖不耐症和牙齿矫正不适合咀嚼的人士。店舖最出名就系佢嘅坚果奶盖,我好钟意饮佢个坚果奶盖😍好少见舖头会用坚果做奶盖因为会成本好高。首先奶盖口感很绵密,再配上脆卜卜的坚果,有好浓郁嘅坚果味,令口感更上一层楼更加丰富。咁我就叫咗一个$45椰子水坚果奶盖(期间限定)咁由于佢系冇添加任何糖水所以就冇得转糖度。用新鲜椰子制作!本身好惊佢饮落去冇乜味,但饮落去好甘甜,再配上佢个坚果奶盖一流💕另外一杯就系$40香蕉燕麦坚果奶饮落去好浓郁嘅香蕉味,仲有燕麦增加口感🤣成杯嘢饮健康又好味。

最爱的饮品店💕成日专门去饮旺角饮

咁我就叫咗一个$45椰子水坚果奶盖(期间限定)

另外一杯就系$40香蕉燕麦坚果奶
香蕉燕麦坚果奶