2023-05-03 67 浏览
依間pancake係其中一間我好鍾意食嘅❤️ 知道佢喺旺角開咗新分店🥰 就梗係去試吓啦😎 裝修貫徹佢哋木系嘅設計😍 環境感覺好舒服😌明太子醬三文魚籽意粉🍝 ($138)意粉上枱香噴噴🥰 上面佈滿咗明太子同埋三文魚籽😍 每條意粉都掛滿醬汁👍🏻 上面仲有兩粒帶子,辣辣地好惹味😋巴馬火腿吐司🍞 ($89)賣相好靚😍 吐司軟熟有蛋香👍🏻 仲配左牛油果蓉🥑 同埋蜜糖🍯 口感好豐富❤️經典伯爵茶疏乎厘🥞 ($158)佢哋嘅疏乎厘真係好有蛋香👍🏻 同埋質地係比較實在🥰 唔會好似食咗啲空氣咁😆 仲配咗雲呢拿雪糕🍦 缺餅同埋小蛋糕🧁 食完好滿足❤️Matcha latte 🍵 ($42)底層加咗牛奶甜甜地,面層因為有濃濃嘅抹茶粉,所以比較甘苦,苦甜交融嘅味道係我好鍾意嘅感覺❤️熱纏綿咖啡☕️ ($52)入邊有棉花糖同埋堅果🥰 幾特別❤️

明太子醬三文魚籽意粉🍝 ($138)

巴馬火腿吐司🍞 ($89)

經典伯爵茶疏乎厘🥞 ($158)

Matcha latte 🍵 ($42)

熱纏綿咖啡☕️ ($52)
入邊有棉花糖同埋堅果🥰 幾特別❤️
午餐