2022-12-20
🎁星期日出去海港行下揀下聖誕禮物🎁咁啱就比我見到呢間手工朱古力舖頭❤️佢哋啲朱古力好靚呀🍫粒粒都好似火山嘅外型⛰️卡娃兒喔🥳🎁星期日出去海港行下揀下聖誕禮物🎁咁啱就比我見到呢間手工朱古力舖頭❤️佢哋啲朱古力好靚呀🍫粒粒都好似火山嘅外型⛰️卡娃兒喔🥳🎁今次買咗盒「Joyful」試吓先❤拉粒朱古力仲有唔同味道💋全部都好特別架🍫而且佢哋嘅朱古力仲係100%香港製造🇭🇰用嘅重係歐洲嘅高級原材料添🥳🥳🌲聖誕限定手工禮物有兩款🍫🍫▫️Magical▫️Joyful🍫我買咗呢盒係「Joyful」聖誕禮盒🎁$280/5粒口味🈶️▪️蘋果肉桂 Apple Cinnamon▪️雜莓 Merry Berries▪️玄米茶 Genmaicha▪️椰子草莓 Coconut Strawberry▪️合桃法式蛋卷 French Walnut Rolls$280/5粒口味🈶️▪️蘋果肉桂 Apple Cinnamon▪️雜莓 Merry Berries▪️玄米茶 Genmaicha▪️椰子草莓 Coconut Strawberry▪️合桃法式蛋卷 French Walnut Rolls🍺我仲見到佢地仲有一支包裝得好可愛嘅啤酒🍻好特別架✅一邊食住香濃嘅朱
🌲聖誕限定手工禮物有兩款🍫🍫
▪️雜莓 Merry Berries
▪️玄米茶 Genmaicha
▪️椰子草莓 Coconut Strawberry
▪️合桃法式蛋卷 French Walnut Rolls
🍺我仲見到佢地仲有一支包裝得好可愛嘅啤酒🍻好特別架✅一邊食住香濃嘅朱古力配埋手工黑啤🥳飲落口味道好豊富同埋好有層次感❤口感綿密嘅泡沫好順滑💯鍾意飲啤酒嘅您一定要試下嚕🥳🥳