開幕第二天便到了,一直都是台灣無老鍋詹記鼎王等粉絲, 當然滿心期待地去試, 結果換來這最差體驗。訂了4位6:30pm, 我地準時到但張抬細到爆燈, 完全放唔到餸, 我要求換我後面大嘅4位吉抬, 攪咗半個鐘唔俾我換原來係留咗俾老闆朋友。 經理話批抬訂錯了請將就一下, 有抬幫我換, OK! 但另一位伙計擺抵捅蠔後想放低豬肉時卻拎走, 我望住碟豬肉放喺 open kitchen 到一陣忍唔住問碟豬肉係咪我地架, 佢話係不過你張抬擺咗一捅蠔所以冇位擺,你食埋先啦。簡直吹漲!我而家去飲呀? D菜一道道上我打咩邊爐? 再同經理反映不過又敷衍我。$398碟牛非常差, 好失望! $288 signature 牛雜鍋簡直係騙子茶餐廳的比佢好! 蝦丸冰鮮味超重毫無特別。鴨血係唯一好食嘅,$88 一碟細細份加埋 service charge 成 $97 一細碟就見人見智。食咗一個鐘終於換抬俾我。拼咗2張二人抬一齊,二人對面坐嗰D。個爐擺埋咗一邊唔係擺中間4人一齊打邊爐除非你加多一個煱 lor. 我問經理你換張咁嘅抬俾我啫係玩我啫, 佢笑笑口行開咗。4個人食咗捅蠔x1, 牛肉x1, 豬肉x1, 牛雜鍋x1,

4個人食咗捅蠔x1, 牛肉x1, 豬肉x1, 牛雜鍋x1, 蝦丸x1, 唐生菜x1, 鴨血x4, 飯x1, 埋單 $1800。唔飽返到屋企要再食D嘢因一肚氣。

$1800 唔飽仲要忍你咁差嘅服務? 睇你所謂嘅明星效應可以幫你呃香港人幾耐! 你地太自以為是太巴閉太自負喇 ! 香港做生意係靠真誠同口碑㗎!