2008-05-25 4 浏览
朋友話好想食自助餐, 好想食蛋糕, 有日係報紙見到有張買二送一的優惠卷, 所以決定同埋老公一齊去試下呢間自助餐~六點半我地懷住好期待既心情去到, 坐好後, 圍住行了一圈, 心情巳跌到谷底, 好少野食, 好似人地的中午自助餐咁, 我地分別拿了刺生, 熱食~ 刺生最基本的三文魚有根, 其它的都完全沒有鮮味, 龍蝦湯好有忌廉, 飲少少巳滯, 熱食更加無咩, 無味的炒飯, 炒蜆成堆売, 我拿了七八粒, 祇有一粒肉(真係無誇張到), 搞到我食了二舊煮海鮮就移師去拿甜品, 甜品又係完全唔好味, 我地三個都一致認為, 完全無一樣好味的, 真係要記住呢間, 以後都唔會俾佢的廣告吸引~