2006-12-05
經過多個星期的keep fit艱苦日子後, 我終於可以同我d thin thin組員作第一次解放了.9:30後入坐, $128+10%, 好平lor, 同埋真係值ga wor. 有幾個items係我highly recommend的.1. 香桃青瓜捲: 好新鮮的香桃ar, 同sushi十個夾, 有d沙律醬, 好味到食o左成成5件.2. 新雜果沙律: 好似好普通'so野, 但係你會難以想像佢d水果點解可以咁新鮮, 同埋佢用脆皮裝住, 脆皮同水果同時食, 正!!!3. 韓燒: 估佢唔到放題會有韓燒, 有5款, 每款都好好味, 又唔洗好似平時韓燒咁熱氣.其他好多o野都好好食, 基本上冇o野唔好食, 環境又靚, 當日重送每人一客火炙三文魚sushi, 三文魚上面熟上面生, 口感好得意ar, 下星期又有人約o左我去la, 等我try d今次冇食過'so野la.