2009-02-19
看了openrice才知原來Outback係american brand 既 austrlian rest. 它真的很受外國人歡迎, 昨天8點去到95%full, 好在我有book台, 有窗邊位坐. 眼見好多外國人都叫牛肉粒粒, 不過原來係麻麻地. 我地昨天叫了1. bread - free 好好食, 好sweet, 同牛油一起食好好食 (不過我個朋友唔中意, 哈哈)2. 燒蝦caesar salad ($108) - 又說big portion, 其實都唔係好大 - 麻麻3. rib + 雞錘拼盤 ($78) - 原來雞錘係自家製 - 好好食, rib太淋麻麻. 個cheese汁好濃, 同個西析好夾4. 牛肉粒 ($128) - 本來叫了5成熟, 點知係well done.經理好好, 同我地換, 仲係成碟野做過, 哈哈 我之前向佢未收碟之前食左好多fries. 佢比新一碟我時, d fries好熱好新鮮, 超正. 不過牛肉就好so及 好un. 最好原來係side dish 既係著條.因為太full, 所以無食到dessert. 下次一定會去食 埋單 : HKD346 -
埋單 : HKD346 -