2021-12-04
已經幫襯過 @thevegelab 好幾次,真係我食過最最最好食嘅純素收蛋糕/撻😍重點係都唔算太難買到,早少少網上預訂就可以,可以揀送貨或觀塘門市自取👍🏻之前亦都試過佢哋嘅純素榛子黑朱古力蛋糕,同樣驚喜十足,但價錢比較起來就貴少少🤏🏻但都值得一試啊~真心𝗵𝗶𝗴𝗵𝗹𝘆 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱✨ღ 純素朱古力焦糖香蕉撻 𝟲“ $𝟮𝟳𝟴𝐕𝐞𝐠𝐚𝐧 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐦𝐞𝐥 𝐁𝐚𝐧𝐚𝐧𝐚 𝐓𝐚𝐫𝐭第三次食呢個香蕉撻喇~性價比真係好高好高!味道層次好豐富;香滑嘅朱古力忌廉、可可味濃郁嘅黑朱古力𝗴𝗮𝗻𝗮𝗰𝗵𝗲、焦糖香蕉餡料、鬆脆嘅朱古力餅底⋯鐘意朱古力的話一定要試啊!特別特別鍾意朱古力餅底,完全食唔停口👅𝟲“份量我哋六個女仔𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲食都冇問題🤪╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟱/𝟭𝟬𝗧𝗵𝗲 𝗩𝗲𝗴𝗲 𝗟𝗮𝗯 ✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟲.𝟴/𝟭𝟬✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟴/𝟭𝟬✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟴/𝟭𝟬✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ʏᴇs ✓
純素朱古力焦糖香蕉撻
純素朱古力焦糖香蕉撻
ღ 純素朱古力焦糖香蕉撻 𝟲“ $𝟮𝟳𝟴
第三次食呢個香蕉撻喇~性價比真係好高好高!
特別特別鍾意朱古力餅底,完全食唔停口👅
𝟲“份量我哋六個女仔𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲食都冇問題🤪
𝗧𝗵𝗲 𝗩𝗲𝗴𝗲 𝗟𝗮𝗯