2011-04-25 35 浏览
之後有同事食完, 表示呢間野味道唔錯,襯復活假期最後一日,同bf一行二人去食呢間一直想試嘅放題一坐得, order紙只有兩大張, 手卷果d通通都冇,冇所謂, 黎得食放題冇理由比堆飯塞飽自己所以個人覺得選擇唔算少,起碼刺身比之前旺角食過嘅放題都要多講下今日食過咩啦~三文魚刺身--正常魷魚刺身--爽口, 唔靭, 最憎靭, 抵讚北寄貝刺身--正常鱆紅魚刺身--正常"魚立"魚刺身--好乾, 唔好食櫻花魷魚刺身--呢個放題好少見, 好好食, 要不停encore蝦天婦羅--好食, 如果可以再炸得金黃d會靚d, 不過唔影響味道芝士腸天婦羅--呢味係邊個諗, 見騎呢試下, 口感好怪蟹皇翅--好好食麵鼓湯--好味清酒煮蜆--呢個不得了, 又係一停encore, total order左5次蟹棒烏冬--以後好細兜, 原來都唔小野, 起碼4個人先叫牛奶公司雪糕每人限叫一杯, 有朱古力、芝蔴、紅豆其實仲食左好多其他野, 未能盡錄呢間野, 有甜品櫃任食, 有蘋果汁、橙汁, 仲有其他罐裝飲品任飲, 都唔啱可以飲返茶總括黎講, 我對呢間野非常滿意, 服務生好勤力清理枱面多餘嘅碗碟,不過一人多出菜就會慢我一定會再幫襯
之後有同事食完, 表示呢間野味道唔錯,
襯復活假期最後一日,同bf一行二人去食呢間一直想試嘅放題

一坐得, order紙只有兩大張,
手卷果d通通都冇,
冇所謂, 黎得食放題冇理由比堆飯塞飽自己
所以個人覺得選擇唔算少,
起碼刺身比之前旺角食過嘅放題都要多

講下今日食過咩啦~

三文魚刺身--正常
魷魚刺身--爽口, 唔靭, 最憎靭, 抵讚

北寄貝刺身--正常
鱆紅魚刺身--正常
"魚立"魚刺身--好乾, 唔好食

芝士腸天婦羅--呢味係邊個諗, 見騎呢試下, 口感好怪
蟹皇翅--好好食

麵鼓湯--好味

蟹棒烏冬--以後好細兜, 原來都唔小野, 起碼4個人先叫

牛奶公司雪糕每人限叫一杯, 有朱古力、芝蔴、紅豆

其實仲食左好多其他野, 未能盡錄

總括黎講, 我對呢間野非常滿意,
服務生好勤力清理枱面多餘嘅碗碟,
不過一人多出菜就會慢
我一定會再幫襯~~~
2011-04-25