2021-05-06 783 浏览
海港城啲Coupon令人瘋狂,咁啱papermoon 可以用coupon,緊係要食下🙆🏻‍♂️其實我哋book咗星期六嘅lunch時間,本身就已經有lunch set,不過如果要用coupon嘅話,就要食正價Menu,所以我哋決定試吓正價野。麵包正常,不過不失。沙律都比較普通,特別失望係個牛油果有啲生,不過個紅蝦幾入味,整體都係好普通。Pizza叫做比較吸引,Pizza邊位脆口,芝士味濃,同黑松露個味夾得幾好,唔會話邊個特別搶咗個味,算係可以推介大家一試。呢個牛扒係佢啲特色菜,但係整體我覺得都幾失望,炸牛扒外皮係幾酥脆,但係較薄嘅位置其實有少少overcooked。而近骨位較厚嘅位置呢,反而又有少少生,冇折嘅話真係唔建議大家試呢個菜。我覺得全間餐廳最值回票價就係呢個Tiramisu,口感味道我覺得都有80分以上,建議大家試試。整體間餐廳主要都係食個海景,但係如果daytime去真係曬到傻,所以我哋成餐飯只係可以享受到呢一條線咁多嘅海景,下次都要認真考慮吓係咪要再食。

麵包正常,不過不失。