2017-11-15 205 浏览
貓貓唔係成日食野,但貓貓一食野就係食好野。靚靚既日本放題等緊貓貓今日去食。放工後就行去食,勁方便。餐廳前面有個bar可以任攞食物。有貓貓最愛既青口。加少少檸檬汁同紅醬,青口好鮮甜。新鮮既青口口感特別彈牙。貓貓今日order左好多壽司。其中柚子劍魚腩係貓貓今日最愛。柚子醬既酸味,加埋少少鹹味,同劍魚腩既肥美肉質一齊食,味道好夾好肥滑。正到貓貓濕左個嘴。食緊呢個軟殼蟹手卷,仲係好熱。軟殼蟹炸得好香,份量唔會太多,食完個手卷仲可以食好多野。貓貓今日唔想食刺身,專食其他野食。燒牛舌燒得香,但唔會幹。牛舌有水份,口感彈牙,加少少檸檬汁,好甜!仲有鵝肝牛肉卷壽司,鵝肝既肥同牛肉好夾。壽司飯份量又唔會太多,貓貓覺得呢度既壽司真心可以同日本比較。芝士鰻魚壽司都夾得好,鰻魚有水份,唔會太甜,好味唷!貓貓愛上呢度既壽司同熱食,全部整得好高質數,貓貓濕左啦個嘴!
貓貓唔係成日食野,但貓貓一食野就係食好野。
靚靚既日本放題等緊貓貓今日去食。放工後就行去食,勁方便。
餐廳前面有個bar可以任攞食物。
貓貓今日order左好多壽司
肥滑。正到貓貓濕左個嘴。
貓貓今日唔想食刺身,專食其他野食。
甜!
芝士鰻魚壽司都夾得好,鰻魚有水份,唔會太甜,好味
唷!