2007-08-21 4 浏览
星期五,六點三去等位,大枱本可即時入座的,但我們未齊人只好等夠人才可入座。七點九入座了,環境較迫,但還可以吧。食物方面其實我覺得都ok,記憶中的餸菜如下:五味雞─嫩滑,但無乜雞味拖地叉燒─我食的一件很肥,但已無機會吃第二件了豆醬烏頭─個醬好好味,魚亦新鮮薑蔥魚腩─來到看見好像炸魚一樣,有D失望,但食落都好滑,也不錯魚唇煲─一般,不太特別,下次唔會叫豬油飯─長輩們說豬油不夠香,share試試玩吓都不錯的馬拉盞通菜─ok好戲在後頭**********馬拉糕─好香、好滑、好鬆軟、好好好鴛鴦水晶飽─奶黃味較香滑、海帶味較特別,最重要是個水晶皮唔黏口,厚薄都ok糖水─麥米粥和紅豆沙,是送的,不太甜,不錯之前睇食評見大家話服務態度好差,但當晚雖然人多,但阿姐、阿叔都無話口黑面黑,最後送糖水計人頭還計埋兩個小BB。不過不得不提,他們工作效率真是一流,換碟收碟速度極高。
五味雞─嫩滑,但無乜雞味
拖地叉燒─我食的一件很肥,但已無機會吃第二件了
豆醬烏頭─個醬好好味,魚亦新鮮
魚唇煲─一般,不太特別,下次唔會叫
豬油飯─長輩們說豬油不夠香,share試試玩吓都不錯的
馬拉盞通菜─ok
好戲在後頭**********
馬拉糕─好香、好滑、好鬆軟、好好好
糖水─麥米粥和紅豆沙,是送的,不太甜,不錯

不過不得不提,他們工作效率真是一流,換碟收碟速度極高。