今日去左尖沙咀美麗華行街~7點左右見到呢間鋪頭出面有人排隊 就忍唔住去試試佢 😋 好好彩等左15分鐘就入得😍 一入到去 好多人呀 今日係平日黎咋... 入面自設左個吸睛 bar table 旁邊大台比人book左 幾岩6-8個朋友黎食 都幾好feel 🥰 小食大約十分鐘就上~ 新鮮熱辣👍🏻黑松露芝士薯條 屬粗薯 芝士味唔會過濃,襯埋黑松露味道再豐富d😙😙 唔錯唔錯!醬料份量都好大方!唔怕食到底無醬🤫😙 主菜! 叫左鵝肝軟殼蟹漢堡 同 鵝肝鱈魚柳漢堡🥰🥰 一上台真係哇左出聲😅😅😱😱好大份呀痴線.... 真係成隻手咁大個漢堡! 🍔🍔🍔😍😍😍 旁邊沙律配柚子醬 用黎開胃唔錯😋 除左大... 仲要鵝肝同軟殼蟹厚度大小都唔係同你講笑!! 信我! 每一啖放落口都好豐富好滿足🥺🥺蟹既炸粉唔會過厚 啖啖肉! 鵝肝更加係夠哂油脂(有無聽過愈油既鵝肝愈好食?🤫) 仲要入口即溶! 呢個價錢我已經無野再要求🥳 鱈魚都好厚身! 仲有cheese on top 🤪 配埋酸酸地既沙律醬 食落一d都唔會覺得heavy😝😍 必需要提既係:配魚柳去食鵝肝仲可以突出到鵝肝既濃郁! 真係好難忘🥺🥺🥺 整體 包都係外脆內軟

小食大約十分鐘就上~ 新鮮熱辣👍🏻黑松露芝士薯條

真係成隻手咁大個漢堡! 🍔🍔🍔😍😍😍
旁邊沙律配柚子醬 用黎開胃唔錯😋

整體 包都係外脆內軟 所有野都係新鮮出爐 熱辣辣上台😚生菜蕃茄新鮮!
要讚既係咁大個漢堡 ~ 上台時已幫你分左一半 好細心 食起上黎都唔會呢hea❤️❤️❤️

最後當然要用杯黑啤同菠蘿冰茶結尾😚 夠refreshing!

本身想試埋日本啤 做緊優惠😍但太飽^_^ 留返下次~
如果熱愛漢堡既你 真係一定要黎~
保證係你見過最多選擇既一間出色漢堡店😍
2021-08-11