2015-01-01 1941 浏览
呢間放題冇一樣嘢值得推介,下次一定唔會再嚟1)抵?我唔覺,食來食去都系兩三款嘢食,明明填左好多嘢食,都已經催左佢地,但佢地都系聽完就算,到最尾都未嚟,未試過食放題要呆等嘢食,而且明明冇叫咁多刺身壽司,但就不斷嚟,未試過食三文魚食到怕。仲諗住慶節就食好啲,食完都唔知有咩系食過~刺身壽司囉2)服務? 員工態度差,我地有禮貌咁只系同佢地講我地冇叫呢樣食物,個員工不滿咁講左句"吓",你咩反應?咁想點喎,我地個個都唔鐘意食。跟住嚟嘢食好似得罪佢地咁,擺嘢食嘅姿勢粗魯。有樣值得讚嘅,收錢米最快囉,嗰時我地傾緊返工,有個職員聽到就即刻遞收錢張單俾去我朋友眼前串串地話"返左工就俾錢啦!"駛唔駛咁講嘢?收錢時仲要跌左我朋友張credit card,行過嚟問我地用咩俾錢,佢跌左系地下,差啲整唔見。最後米催嘢食十世都未嚟,第一次食到火都嚟。即管嘢食系幾好食都好,但態度差就一定唔能夠接受,可惜呢間無論嘢食定態度,都唔好。做飲食業嘅理念唔系要令客人食得開心咩?3)食物? 我知道好唔好食都系因人而異,就個人而言,我覺得食物唔好食,所有嘢食都超油,唔入味。其中系鹽燒雞翼,冇味。蠔腥。羊太"蘇"。。。。。。總之冇樣
呢間放題冇一樣嘢值得推介,下次一定唔會再嚟

羊太"蘇"。。。。。。總之冇樣嘢我覺得食完返尋味,最緊要想試嘅嘢食少,又無嚟,唉~

總言之,呢間系我食咁多間放題之中,食得最差嘅一間,不會再嚟。
2014-12-31
庆祝纪念