作為九龍城人 由細到大會去南角道附近嘅泰國街個頭食下泰國野 🥰 依幾年搬左去新界之後 好少會再返九龍城食野了😅 但前幾日突然好發夢夢到九龍城同埋好想食泰國野 所以就約左也同事放工後一齊去小曼谷海鮮燒烤屋進食晚餐😗餐廳入面好闊落 裝潢亦好正😎擺左幾幅佛教嘅玩味卡通畫係牆上面 玩味十足🤗落單方面 客人只需要安坐係位 再掃個二維碼 即可嗌野食😗 超方便的 👍 個網頁好user-friendly~ 有埋圖 而且總價錢仲寫到明😙最緊要,連牛排既生熟程度度都可以係app上面揀!超級貼心 ✅ 等左無耐,香噴噴既食物終於上菜了~⭐️ 泰式鮮蝦炒金邊粉($108)金邊粉炒得香氣撲鼻🥳 主要材料有有芽菜 豆乾 同埋蛋碎 🙂 落埋青檸汁 再撈花生碎 成客pad thai嘅香氣完全令人嘆為觀止 👏🏻 食完一啖就一啖 停唔到手🤪⭐️燒安格斯西冷牛排($268)我地要左五成熟(medium, 50%) 西令牛排好鮮嫩 有入口即溶嘅感覺🥰 仲要係比安格斯牛肉啊大佬!🤤🤤 烤得非常好 再點上靈魂醬汁 好味嘅程度係非筆墨所形容😳😳 超級無敵咁好食!除左有正宗既泰國菜式之外 餐廳更會於八時開始 安排現場駐唱歌手 🎤 好讓客人

等左無耐,香噴噴既食物終於上菜了~

⭐️ 泰式鮮蝦炒金邊粉($108)
金邊粉炒得香氣撲鼻🥳 主要材料有有芽菜 豆乾 同埋蛋碎 🙂

⭐️燒安格斯西冷牛排($268)
我地要左五成熟(medium, 50%)

好讓客人在享受菜餚時 仲可以聽下歌 放鬆下心情🤗

今餐食得好開心~大滿意✅ 小曼谷海鮮燒烤屋不僅食物高質 服務亦同樣做足100分 💯 比到食客十分卓越既用餐經驗😋😘 大愛!