2017-08-02 986 浏览
今日約咗朋友來食串燒,之前都有食過,記得味道唔錯。所以就約咗佢哋嚟呢度食,不過今日落好大雨...🌧呢度不愧係叫做串燒專門店,呢度真係有好多串燒選擇。連比較稀有既鴕鳥肉,焼雞皮都有呢個係燒雞皮,感覺好特別,雞皮質感脆口、有點煙韌,好香呢個係濃厚番茄薯條,有好香番茄味,薯條粗身有咬口, 炸得好香脆燒牛舌,燒得好香,牛舌厚身有質感,爽口好吃燒豬頸肉,大片厚身,豬頸肉爽口甘香,點埋醬汁,酸酸甜甜,好開胃👍🏻👍🏻芝士海鮮焗飯,因為怕唔夠飽,所以我地叫左個焗飯。呢個海鮮焗飯好足料,有帆立貝、蝦、蛽等等,好香,芝士味好足,夠曬惹味仲叫左隻燒春雞,隻雞都幾大隻,燒得香。雞肉外脆內軟,肉質鮮嫩多汁,但係雞皮好香脆,而且啖啖肉,真係滋味整體來說,呢度可以食到好多唔同嘅選擇嘅串燒,最適合同朋友傾計聚會嚟食,尤其係燒雞皮同燒春雞,真係好惹味

呢個係燒雞皮,感覺好特別,雞皮質感脆口、有點煙韌,好香

燒牛舌,燒得好香,牛舌厚身有質感,爽口好吃

2017-07-17