暫時食過最好食嘅carbonara😳😳💕遲來的好評~其實已經食左兩次喇。今次俾返第一次去Cafe Swan嘅評價先👍🏿初頭去到望落,呢間鋪頭係行少女風嘅,裝修好靚,望落好舒服💙因為係下午茶時間去,唔算太多,都唔洗點等位。坐低之後嗌左個佢地排行榜第一位嘅卡邦尼煙肉蛋汁意粉同一個茄醬大蝦意粉,carbonara黎到,望望個色同啲汁嘅𠹳身度都覺得唔錯!食落覺得好足料,雖然意粉分量唔太多,但真係好濃味,個汁唔會好稀好淡,又唔會太𠹳搞到啲意粉痴住一舊,真係剛剛好👍🏿👍🏿👍🏿超級推介呢個carbonara😋👍🏿至於另外嗰個茄醬大蝦意粉,相對之下真係比下去🙈不過客觀而言,都正正常常,聞落都好香,可以一試😬埋單嗰陣仲有儲印仔卡同coupon俾返,同埋有得抽獎~雖然預左唔中,但都欣賞鋪頭每月都做下抽獎送下coupon搞搞新意思😳👍🏿
暫時食過最好食嘅carbonara😳😳💕
卡邦尼煙肉蛋汁意粉