2006-06-26 5 浏览
「遠近持名」的b仔的確是暴發戶一名,持寵生嬌,先天地理位置已經係萬中無一o既畸形,來自惡人谷o既伙計姐姐哥哥嬸嬸,連最恐佈o既食物循環輪迴大法都出埋,都可以其門若市,係違犯大自然定律、經濟學法則,連霍金都解釋唔到o既現象。b仔涼粉,曾幾何時叱吒風雲;芒滋滋,曾經叫我一咬傾心;大大粒芒果肉布丁,更令人徹夜難以安枕。見到b仔淪落到咁o既地步,真係心up。入黎食野o既人有3種:1.盲鐘鐘入o左黎;2. 純粹因為就腳;3. 良朋共聚。基本上,d人入黎都唔志在食,只不過是因為有個地方竭竭腳,吹下水罷了。不吃不吃還須吃,最後都食o左個芒滋滋,另外兩個朋友係完全不知情下,亦都食左一世人最難食o既涼粉同西米露,真係多謝哂。去否乎?還看食環署今晚掃蕩不掃蕩了。
去否乎?還看食環署今晚掃蕩不掃蕩了。