啱啱去完个店食个下午茶,手头上个苹果金宝Crepe真系叫我喊出嚟😭!想像下啦,新鲜苹果嘅酸甜,拌埋班焦糖嘅㶶香,再加上雪糕嘅幼滑,个口感绝对系满点!个Crepe做得又软又弹,啖啖都叹为观止。搅嗮个碟底嘅酱汁,同埋啲果粒混埋一齐,食嚟每一啖都爽口得黎,又唔会觉得太腻,真系好滋味。啲服务员友善得嚟又迅速,等位时都会周围张罗,搞到我坐低𠮶阵已经饿到唔行。见到啲人龙拖成条街,你话唔值得排,咁谁信呢?坦白讲,呢啲心机造出嚟嘅甜品,真系令人叹为观止,再配杯咖啡,就算系咖啡都浓郁得黎唔会太苦,嚟到呢度真系享受到一个悠闲又舒服嘅下午。今次食完,仲发觉自己以前错过咗咁多,下次一定要试多啲唔同款式!话咁快,我已经期待紧下一次嚟探险呢间店啦!👏🍐💖