2022-08-19
終於又到左星期五啦🙈又係時候食返啲好嘢慰勞吓自己 同 太太啦!除咗好嘢食,當然要配埋靚環境啦😬今次我哋去左位於尖沙咀嘅「星滙演」😊環境真係相當之舒服同埋靚!食慾都大增!Lobster🦞(Half) $268呢個龍蝦🦞一上枱見到啲芝士已經非常之吸引!小編呢個芝士控流哂口水啦🤤啲龍蝦肉好鮮嫩 同 夠哂彈牙!好味😋USA Prime Cedar River Striploin 250g $298食扒小編一定係叫5成熟!咁先食到塊扒嘅鮮嫩肉汁😋當然都係個人嘅口味啦😝呢塊扒煮得岩岩好!食落肉汁豐富!正😊Black Truffle Mushroom Linguine $168黑松露係太太嘅最愛!咁當然要叫比太太食啦😆啲黑松露汁都好濃!好味😋靜貴人🍸$188呢杯cocktail係調酒師嘅得獎作品!表面有層蛋白泡沫同埋灑上肉桂粉,入口有香濃玉桂蘋果味,酸甜果香味配搭微微酒香,非常易入口!😋柯得荔夏蘋 $98
Lobster🦞(Half) $268
靜貴人🍸$188