餐厅: Le 188° 餐廳及酒廊
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-02-15 884 浏览
年廿幾先打去訂張大檯年初四lunch食我就應該feel到佢伏但我feel唔到 )$418 lunch semi buffet main course係一舊仔煎三文魚扒配青豆醬同一啖食哂嘅菇釀bell pepper 當你以爲個三文魚有幾驚為天人嘅時候冇佢就係你平時食開嘅煎三文魚嫩少少咁多但煮得嫩唻就味淡如果有少少咁多醃料我都呃到自己呢條係條獨特嘅三文魚但佢只係條平凡得不能平凡 亦唔飽肚嘅三文魚蠔係有嘅 但你要捕捉到開蠔師傅出現嘅瞬間而且啲蠔偏乾澀細隻 發育不良咁忌廉湯係咸到飲唔到嘅刺身睇落有啲黯然嘅樣子 冇掂到其餘食物選擇真係唔算多最好食係咩係沙律吧個煙三文魚呀!!!!!但我已經唔想再食三文魚喇!!!!!雪糕係movenpick 好啦我開心返啲啦景係好靚嘅因為好少對海嘅景好似佢咁睇哂維港兩岸當食景囉Service都好好其實我又唔係真係咁唔滿意嘅.....
但我feel唔到

忌廉湯係咸到飲唔到嘅
刺身睇落有啲黯然嘅樣子 冇掂到
其餘食物選擇真係唔算多
最好食係咩
係沙律吧個煙三文魚呀!!!!!
但我已經唔想再食三文魚喇!!!!!
雪糕係movenpick
好啦我開心返啲啦

景係好靚嘅
因為好少對海嘅景好似佢咁睇哂維港兩岸
當食景囉
Service都好好
其實我又唔係真係咁唔滿意嘅.....