2015-11-06 392 浏览
諗住近公司就腳就試下呢間burger 店。3個女仔叫左兩個burger,一個pasta.個burger 一上枱,十萬個失望。明白咩叫做圖片只供參考.....個burger 個包仲厚過入面d 餡。魚手指果個得一塊生菜,一塊蕃茄,真係想搵多塊都無。cheese burger 入面塊肉不過不失,不過都係見到個包見唔到餡。而伴碟既粗薯條,唔講真係以為俾人偷食左,加埋都無十條。呢度黎講都唔算係平價burger 店,$6x 一個餐。其實真係可以唔好咁孤寒,可能呢度都叫獨市,先有人幫襯。好彩叫左個pasta,先平衡番d. 味道正常既,又係d 餸少得可憐。補充一句,呢度d service 真係麻麻地,d 呀姐勁無禮貌。$60一個午餐,我寧願行番去太古坊大把選擇。
諗住近公司就腳就試下呢間burger 店。
3個女仔叫左兩個burger,一個pasta.

魚手指burger

cheese burger

煙三文魚菠菜意粉

$60一個午餐,我寧願行番去太古坊大把選擇。
2015-11-04