2016-09-08
今日同女朋友黎到呢間外貌有d普通到唔普通既餐廳食飯, 唔太肚餓所以叫既野食唔多不過一定要同大家介紹呢度既----香草醬燒豬軟骨香草醬燒豬軟骨評分: 4.5/5平時食開既豬軟骨有一定既咬口不過呢度既豬軟骨食落口感好軟熟, 軟骨既質感已經軟熟到好似變左豬膠原咁雖然豬軟骨偏軟身但肉質仲可以保留到絲微既咬口, 而且味道好濃郁, 好入味~我幾中意佢個食味!!!水牛城單骨雞翼評分: 4/5水牛城雞翼事先炸過再煮上醬汁, 食味都幾酸嫁! 不過口味好岩我心意!女朋友都幾中意呢個雞翼既味另外仲有一個忌廉醬同青瓜比大家口和返味覺, 唔錯!White CoCo評分: 3/5椰味唔算好重而且唔會好甜, lo埋 cream令到飲品飲落都幾細滑Dark Choco評分: 3/5特飲價錢唔算好平, 不過女朋友想叫就飲一杯喇~~~朱古力同cream形成左一個黑白既強烈對比, 所以佢呢杯個外形比我果杯優勝Chocolate味都幾香不過女朋友話飲落比(White CoCo)甜, 整體都ok~估唔到餐廳外形比較普通, 但野食的確幾有特色!個人覺得呢度既口味比較濃, 不過幾岩我口味~~~~
不過一定要同大家介紹呢度既----香草醬燒豬軟骨
香草醬燒豬軟骨
評分: 4.5/5
平時食開既豬軟骨有一定既咬口
水牛城單骨雞翼
評分: 4/5
女朋友都幾中意呢個雞翼既味
另外仲有一個忌廉醬同青瓜比大家口和返味覺, 唔錯!
White CoCo
評分: 3/5
Dark Choco
評分: 3/5
特飲價錢唔算好平, 不過女朋友想叫就飲一杯喇~~~
估唔到餐廳外形比較普通, 但野食的確幾有特色!
個人覺得呢度既口味比較濃, 不過幾岩我口味~~~~