餐厅: 華星冰室 (克街)
资讯:

2018-09-11 431 浏览
今日去灣仔返工咁啱朋友喺附近,於是約埋一起午飯我們去到下午12點半已經要排隊。其實真係冇乜得選擇全間餐廳得一個Menu我們叫了一份常餐有炒蛋,火腿,多士,叉燒意粉和一杯熱奶茶。價值$45其實呢個價錢食咁普通嘅食物算係貴,除咗杯奶茶夠香夠滑.....同埋炒蛋真係高水準其餘食物真係好普通。試完唔會再試下一次,因為服務態度真係麻麻....我明白出邊開始有人排隊但係都唔需要一食完就即刻收走野仲要叫我去埋單。我係連杯奶茶都未飲完,飲到一半佢就已經多謝光顧買單嗰邊⋯⋯嘢食煮得幾好味都好但係服務質素咁樣好似催命符咁催人走,我覺得幾好食都唔會再嚟!
2018-09-11