一行五人食晚飯, 由於呢間係沙田既"長龍"店, 所以7點左右已經黎到. 好彩唔駛等, 去到即入. 我地order左:1) 雜錦拼盤(各4件)- 脆薯好味, 表面比較油- 脆蝦好味, 外皮夠脆- 雞翼麻麻, 賣相唔靚, 又細隻2) 脆薯- 因為係推介, 所以特別叫多一客, 好味, 不過都係表面比較油3) 豬肋骨- 好好味, 肉夠稔, d汁又好味4) 凱撒牧場pizza - pizza底好薄, 不過唔會有好硬好餅乾既感覺, 而個面就好多菜, 所以個pizza食完都唔會好'濟', 好味5) 特級意粉三重奏- 煙肉白汁長通粉, d汁唔錯, 好味- 菠菜意粉, 清清地幾好味- 肉醬意粉, 無咩特別, 三款之中最普通既一個環境: 響商場入面, 無'姐'無擋, 如果中央廣場有funtion, 咁就會好嘈味道: 幾好, 夠大碟, 但款式唔夠多服務: OK, 會加水, 又會換碟價錢: 可接受, 食到好飽先至四百幾蚊整體幾好, 大部份都好大碟, 如果得兩個人食就唔知叫咩, 因為實食唔晒.

我地order左:
1) 雜錦拼盤(各4件)
- 脆薯好味, 表面比較油
- 脆蝦好味, 外皮夠脆
- 雞翼麻麻, 賣相唔靚, 又細隻

3) 豬肋骨- 好好味, 肉夠稔, d汁又好味

5) 特級意粉三重奏
- 煙肉白汁長通粉, d汁唔錯, 好味
- 菠菜意粉, 清清地幾好味
- 肉醬意粉, 無咩特別, 三款之中最普通既一個

味道: 幾好, 夠大碟, 但款式唔夠多
服務: OK, 會加水, 又會換碟
價錢: 可接受, 食到好飽先至四百幾蚊