2018-10-31 1910 浏览
餐廳細細,一眼望曬。食放題最怕係出單混亂, 點咗嗰啲冇嚟, 冇點嗰啲就黎左一大堆。有見及此, 特登早少少到, 希望食頭輪會冇咁混亂啦。呢間餐廳係用手機落單, 咁就在座每位都可以選擇啦!每次點單之後 ,等大約兩分幾鐘先可以再落單。 不過問題都唔大, 食物出餐都幾快。鹽燒羊架味道唔錯喎, 係煎到大概七成熟, 肉質幾有口感, 唔會好韌。刺身真係點一份就得一件, 所以第一轉上枱之後, 就即刻加單叫多少少。類似水果梳打咁, 酸酸地都幾好飲柚子酒, 甜味多咗啲, 反而冇咩酒味, 不過細細杯都ok嘅。六點半前入座每位248, 之後就268, 九點後又有宵夜時段會有248。(另收加一)整體感覺不過不失啦, 唯一值得讚賞就係食物出餐都幾快 ,而且可能因為店舖細細 食物出品都幾新鮮, 熟食煎炸都熱辣辣。
餐廳細細,一眼望曬。

有見及此, 特登早少少到, 希望食頭輪會冇咁混亂啦。
呢間餐廳係用手機落單, 咁就在座每位都可以選擇啦!

類似水果梳打咁, 酸酸地都幾好飲