2004-11-18 12 浏览
鐵板晚餐($50),兩款野(扒/帶子/腸等等)+湯+餐包+飯/意粉+飲品本週特價鐵板晚餐($30),本週指定係(雞扒+帶子)+湯+餐包+飲品朋友order了牛仔扒&豬扒,我見份量好多,仲有一大碟白飯,朋友話味道ok我就order了雞扒&帶子,雞扒唔韌又唔"鞋",帶子炸過既,唔太好食,朋友仲話通常唔太新鮮既海產先會用炸既方法去處理餐湯(有:羅宋湯/忌廉湯/中湯任揀,是日中湯係西洋菜湯),我和朋友點了兩款西湯,湯夠晒熱,絕對唔會係暖,羅宋湯比忌廉湯更夠味餐包加左牛油起入面,之後再整熱,熱湯配熱餐包,咁先正總結:味道可以接受,地方唔錯,waiter/waitress都有禮貌,不過餐具就唔太乾淨

餐包加左牛油起入面,之後再整熱,熱湯配熱餐包,咁先正