2022-01-18 39 浏览
我平時好鍾意食麻辣嘢,今次嚟麻辣風雲就係想朝聖一下佢嘅小食😂 有門口已經見到一系列嘅poster,樣樣都好似好吸引!環境黎講,算好舒服,坐得舒服之餘食得都唔差🤣男朋友本身見到辣嘢都有少少卻步,但係呢一間連佢自己食過都覺得好食,亦都好推介,結果變咗我哋嘅飯堂🤣要推介佢嘅土豆絲,份量算多,好大碟,而辣味喺土豆絲中間散發出嚟,要咀嚼一陣,辣味先慢慢湧出來👍🏻超級好食!我男朋友最鍾意就係醉雞,佢話雞肉非常之嫩滑而且好新鮮,咬開食到濃濃酒味😍 煮得非常入味!而且生熟程度適中,唔會好似一般餐廳咁,會見到好多血塊!至於萵筍,我哋都試過好多次,清清地,感覺好健康,感覺唔會太有罪惡感😂