2007-08-02 10 浏览
31 July 2007 (Tue) - 晚飯睇戲前黎食個快飯,唔想食foodcourt,呢度都OK,不過我攞位時明明係我先,個waiter完全係亂咁叫人入去,可能佢諗住大把位,所以是但邊個先都一樣,但我哋因為好趕時間,所以個心真係較急,咪同佢講明明係我排先,好在佢都serve咗我先,唔係我實黑面佢!餐牌種類繁多,朋友又未到,我又要讀下有咩幫佢叫埋,因為真係趕!好在佢都唔係嗰種三心兩意既人,好快揀咗雞扒配豬仔脾,我就要鵝肝配牛柳,其實味道都算幾好,話六成半,真係比到,有啲餐廳真係求祈架嘛,呢度都OK,但係想傾偈既朋友們可能麻麻鍾意,因為佢哋有人喺度唱歌,睇落氣氛好好,但係我哋都覺得嘈得滯,傾唔到偈!食物價錢都OK,但係waiters人數好似較少,永遠視線範圍之內只會有兩個waiters,不過都真係幾唔錯,可以再黎~~
31 July 2007 (Tue) - 晚飯