2005-08-23
我平時lunch好鍾意去,D食物好天然,好清新。一晚經過,試吓佢地既set dinner for 2 person:頭盆係三文魚卷魚子醬,小小一點既魚子醬,也不要期望太大,魚都嫩滑,唔錯。我們皆叫菜湯,加上佢地既小麥牛角飽,係我既喜愛。個牛角飽用左牛油搓成,也可不用另加牛油。主菜是牛柳配鵝肝,鵝肝煎得啱啱好,脆卜卜又嫩滑,牛柳是我們要求的7成,也是嫩嫩滑滑,但不太有牛肉味。另叫左兩杯merlot送牛柳,價錢不貴。跟住係甜品,係杯裝既tiramisu,加上我地order既coffee (走糖),好滿意!每人$250埋單,有魚子醬(雖然唔算好多),鵝肝,牛柳, tiramisu 及merlot,我覺得好抵。另外,佢地有款甜品cappucino creme brulee,好好味架,但唔係成日有。