2020-02-29
成日經過呢間舖都會聞到好香既味😍早排仲可以打邊爐既時候試佐呢間😂可能係天氣凍既原因,大家都想打邊爐,個晚等佐好耐!眼望店舖唔係好大,啲臺擺到去舖頭出面,因為唔想係出面吹著風食就等入面有位先😂啲職員嗌我地20分鐘後返黎,20分鐘後返黎門口又多佐好多人😂好在個職員都認得我地,但話又要等多20分鐘到😩可見間舖人氣都幾高😂想食建議book臺先or早d黎排😂啲職員都好nice盡量幫我地安排👍個雞煲嗌佐藥膳湯底,個湯甜甜地有啲酒味同啲藥膳味係入面😂忍唔住飲佐幾碗😂😂兩個人食雞嗌佐半隻only,其他嗌佐d丸同兩碟手切肥牛,可能舖頭人比較多廚房師傅比較忙😂牛既刀工可以再好啲,但係好味既!原本驚嗌得少,去到後尾飽到啲菜食唔嗮😂個人建議可以嗌其他菜唔好嗌生菜,因為好多送都係由生菜作底,兩個人整係嗌半份菜都ok。整體唔錯,疫情過後maybe下個冬天可以試試😂
藥膳火鍋